Pupillen & CD-wedstrijd in Castricum

Zondag 11 september was er een wedstrijd in Castricum voor pupillen en CD-junioren. A-pupil Mike van Dijk en C-junior Luuk Verzijden waren de twee Haarlem-atleten die hier in actie kwamen.

Mike van Dijk liep op de met 9,74 de achtste tijd op de 60 m en met een hoogte van 1,20 m werd hij vierde bij het hoogspringen. Bij het kogelstoten behaalde hij een afstand van 6,32 m. In totaal werd hij hiermee zevende bij de meerkamp van de tweedejaars A-pupillen. Naast de meerkamp deed Mike ook mee aan de 1000 m waar hij tweede werd in een tijd van 3.39,20.

Luuk Verzijden deed mee aan de 100 m en liep hier zijn eerste tijd onder de 13 seconden: 12,84. De progressie is dit seizoen bijna 1 seconde, want in december liep hij nog 13,80 s. Bij het verspringen kwam hij tot een afstand van 5,02 m, wat geen PR was, maar wel zijn tweede sprong over de 5 m. Op beide onderdelen werd Luuk eerste en dus ging hij naar huis met twee medailles.

Klik hier voor de uitslagen.

 

Geplaatst op
11 september 2011
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren