Jurgen Wielart naast Bolt en Powell

Op de dag dat iedereen ongetwijfeld heel hard heeft getraind, was er donderdag 31 mei ook een atleet die een wedstrijd had. En dit was niet zo maar een wedstrijd, want Jurgen Wielart deed mee aan 4 x 400 meter op de Diamond League in Rome. Het Nederlandse estafetteteam bestond uit Joeri Moerman, Youssef el Rhalfioui, Dennis Spillekom en Jurgen Wielart. In de finale eindigde dit team als 5e met een tijd van 3.05,80 op vier seconden van de Britten die de race wonnen met 3.01,76. De Nederlandse equipe miste helaas net de limiet voor de EK in Helsinki, maar volgens Jurgen “moet het nog harder kunnen”. Op het NK kunnen ze zich nog plaatsten met snelle individuele tijden.

Voor Jurgen was het in ieder geval “raar om mee te maken”, want het “is echt ongelofelijk als in het hotel Bolt en Powell gewoon een tafel naast je zitten.”

De race in Rome kan hieronder worden teruggekeken.

Geplaatst op
31 mei 2012
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren