PR’s bij instuif AV Trias

Bij de tweede zomeravond instuif van AV Trias kwamen Jurgen Wielart, Jeroen Buller en Larissa Scholten in actie voor AV Haarlem. Het was voor de verandering ook een echte zomeravond, weinig wind, zon en een goede temperatuur waren ideale omstandigheden voor de lopers.

Na 6 series wachten mocht Jurgen eindelijk in actie komen op de 100 meter, in de laatste serie pakte hij met een goede finish de winst met een tijd van 10,99s! (+0.1) Voor het eerst onder de 11 sec, PR voor Jurgen. Na de 100 meter Een uur later liep Jurgen de 200 meter, Jurgen liep na een uitstekende bocht op kop en sprintte na 21.51s (+0.0), opnieuw een PR!

Tussen de 2 sprintnummers door werd de incourante 1000 meter gelopen. Larissa  liep een tijd van 3.01.77, op 4 sec. geen PR. Larissa gaf na de race aan dat ze te langzaam van start is gegaan en de laatste 400 meter te veel kracht over had.
Deelname van Jeroen liet lang op zich wachten, door een fout bij de organisatie bleek hij met nog een aantal mede-atleten niet op het startformulier te staan. Na 15 minuten was dit hersteld en mocht Jeroen lopen. Vanaf de start nam Jeroen kop en gaf deze niet meer af, hij liep naar een PR van 2.32.16.

Geplaatst op
3 augustus 2012
Auteur
Simon Nijland
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren