Gezamenlijke afsluiting winterseizoen: 19 maart

De jeugdcommissie nodigt je uit voor:

Gezamenlijke afsluiting winterseizoen

Lunch na de training & spelletjescircuit

Wanneer?
Op zondag 19 maart nodigen we alle pupillen, junioren en hun ouders uit om gezamenlijk het winterseizoen af te sluiten. De reguliere training van 10:00 – 11:00 uur gaat gewoon door, maar van 11:00 – 13:00 vindt dan het programma plaats in de kantine en daarbuiten. De traditie om deze spelletjes te organiseren bij AV Haarlem, willen we graag weer nieuw leven in blazen. We hopen dat iedereen gezellig meedoet!

Wat? Programma:
10:00 – 11:00 uur reguliere trainingen op de atletiekbaan
11:00 – 11:45 uur gezellige gezamenlijke lunch in de kantine
11:45 – 11:55 uur uitleg spellen & indeling teams
12:00 – 12:50 uur de 6 rondes van het spelletjescircuit
13:00 uur prijsuitreiking & afsluiting

Wie? De pupillen- en C/D juniorengroep zullen we door elkaar mixen en als groepsbegeleiders vragen we atleten uit de A/B junioren- en seniorengroep om te helpen. Verder zijn er 6 mensen nodig die ieder een spel op zich nemen. Dat kunnen senioren zijn, of ouders. We hopen dat iedereen aan dit gezamenlijke karakter van de ochtend bijdraagt.
Meld je je even aan bij de jeugdcommissie? (Marijke, Jason & Dik)

Wie-o-wie? Wie heeft er een sjoelbak of Twister-speelkleden thuis die we mogen lenen?

Hoeveel? Deze activiteit is zowel gratis als vrijblijvend. We zorgen voor zelfgemaakte soep, broodjes en limonade voor iedereen. Ja, ook voor de ouders die blijven. Mocht je een voedselallergie hebben, wil je dan zelf voor lunch zorgen?

Vragen? Het wordt heel leuk, maar mocht je nog twijfelen: vraag meer aan Jason of Dik tijdens de training. Mailen mag ook naar: jeugd@avhaarlem.nl

Waarom? De jeugdcommissie organiseert verschillende activiteiten en dus ook voor alle (jeugd)leden samen van AV Haarlem om de overgang tussen winter- en zomerseizoen te markeren. Waar we nu afsluiten en terugkijken op het winterseizoen, vieren we op zondag 2 april de start van het zomerseizoen met de Oefenwedstrijd op deze baan. Daar zal de JC ook weer een leuke activiteit naast de onderdelen voor iedereen organiseren samen met de JC van KAV Holland. Vergeet dan ook niet je oude kleding of te kleine spikes mee te nemen voor de gezamenlijke kledingruilbeurs in het krachthonk.

In september zal er weer een Familiedag zijn, om dan het zomerseizoen af te sluiten met clubkampioenschappen. De club wil door onze gezamenlijke interesse in de atletieksport verbinden; en een plezierige ontspannen plek zijn om samen te komen voor jong & oud.

Geplaatst op
6 januari 2017
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren