Oefenwedstrijd 2 april

Speciaal voor alle pupillen en junioren organiseert de WOC ieder jaar een Oefenwedstrijd aan het begin van het nieuwe baanseizoen. Ideaal om voor het eerst uit startblokken te proberen. En samen met de andere kinderen van AV Haarlem en onze andere Haarlemse atletiekvereniging KAV Holland een leuke oefenwedstrijd te ervaren.

Let op: nieuw dit jaar is dat je als ouder zelf jouw pupil of junior inschrijft via >>>> let op: >>>>> de website Atletiek.nu. Je maakt eenmaal een account aan en kunt dan voortaan inschrijven voor elke wedstrijd die je maar wilt. Tegenwoordig worden bijna alle wedstrijden via deze software verwerkt, dus je zult het in de toekomst vaak gaan gebruiken.

Kom je er toch niet helemaal uit, schroom niet te mailen naar: wochaarlem@gmail.com 

Extra toelichting op de 4×60 estafette: het hoeft niet, maar je mag wel meedoen. Je mag zelfs je eigen team samenstellen! Dus bijvoorbeeld 2 jongens en 2 meisjes, maar andere combinaties met je broer of zusje uit een andere categorie mogen ook.

Het chronoloog wordt mede ingericht aan de hand van het aantal inschrijvingen, zodat we weten hoeveel groepen we kunnen maken. Daarom is dit nog niet bekend. Je kunt er van uitgaan dat de totale duur van de wedstrijd tussen vanaf 10:00 uur ‘s ochtends aanmelden, tot halverwege de middag is.

Uiteraard kan de wedstrijd niet soepel (en snel!) draaien zonder voldoende juryleden. Geef je op via: wochaarlem@gmail.com

We hopen zoveel mogelijk atleten en hun ouders van onze vereniging te zien op zondag 2 april! Een gezellige, knusse dag op onze atletiekbaan.

Vriendelijke groet,
Kees, Rene, Hidde, Frits, Karin, Niels, Viktor en Marijke van de WOC Haarlem (Wedstrijd organisatiecommissie van AV Haarlem en KAV Holland)

Affiche-voor-de-site

Geplaatst op
7 januari 2017
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren