Nieuwjaarsreceptie AV Haarlem

Namens het bestuur, de kantine- en jeugdcommissie ben je van harte uitgenodigd als lid van AV Haarlem voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van onze vereniging om met elkaar te toosten op het nieuwe atletiekjaar 2017!

Na de trainingen vanaf 11:15 uur zijn alle atleten en (pupillen)ouders welkom in de kantine (voor die tijd wordt de kantine ingericht/verbouwd/wordt alles klaargezet – dus tijdens training is de kantine gesloten).
Als het lukt qua ruimte in de kantine (stoelen aan de kant, sta-tafels in het midden) – zullen de senioren én LA-groep eenmalig eerder starten met de training zodat we allemaal tegelijk klaar zijn.

Er komt een AV Haarlem-jaaroverzicht mét quiz! Help jij mee om dit overzicht samen te stellen? Wat was jouw belangrijkste, mooiste of favoriete prestatie(s) van het aflopen jaar 2016? Deel het! Zodat we een mooi, divers overzicht kunnen maken. Ga even na welke wedstrijden je bijv. allemaal hebt gedaan. Mail je moment in 3 zinnen liefst mét foto vóór 1 januari naar: jeugd@avhaarlem.nl (daar mag iedereen naar toe mailen, ook als je jezelf geen ‘jeugd’ meer voelt…)
*spread the word*

Groeten van Marijke

Geplaatst op
8 januari 2017
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren