Lions heuvelloop op 2 april 2018

 

Beste pupillen en ouders van pupillen,

 

Wellicht hebben jullie op de website al zien staan dat wij als AV Haarlem de Lionsloop op 2e Paasdag (2 april) helpen organiseren. Op de 5, 10 en 15 km doen er een flink aantal Haarlem atleten mee, maar was het vorig jaar nog wat stil bij de 2km Familyrun voor Kids.

 

Daar gaan we verandering in brengen. We nodigen jullie allemaal uit om mee te doen.

Kijk even op onze website www.lionsheuvelloop.nl en je bent helemaal op de hoogte.

 

De Kidsrun is voor kinderen tot en met 12 jaar en ouders (of broers, zussen, oma’s, opa’s en buren) mogen ook met je meelopen. Voor de Haarlem-leden geldt bij de Family-run een korting (alleen bij voorinschrijving). Schrijf je in via de website en je betaald geen € 4,- maar slechts € 2,-. Je moet dan wel even een mailtje aan Bert Boesten sturen dat je hebt ingeschreven. Begeleiders betalen altijd € 2,-.

 

Tot ziens op 2 april bij de inschrijving in de Tetterodehal in Overveen.

 

 

Namens de organisatie Lionsloop

en het bestuur van AV Haarlem

 

Bert Boesten

E-mail : klardie_boesten@hotmail.com

 

 

 

 

SINDS 1984 één VAN DE MOOISTE LOPEN VAN NEDERLAND.

 

Op tweede Paasdag 2 April 2018 zal de Lions club Zuid-Kennemerland in samenwerking met de Atletiekvereniging Haarlem voor de 33e keer de Lions heuvelloop organiseren. De loop gaat over het Kopje van Bloemendaal en door de Kennemerduinen.

 

Zal het parcoursrecord op de 10 km, vorig jaar door Josien Scheepens gesteld op 36.48 minuten worden verbeterd? En wordt het deelnemersrecord van 2017 – meer dan 500 lopers  – overtroffen?

 

De opbrengst van de Lions heuvelloop gaat in zijn geheel naar verschillende goede doelen. Eén daarvan is de Kinderuniversiteit Haarlem, een weekendschool voor nieuwsgierige, leergierige kinderen van 10 tot 14 jaar. Een ander deel van de opbrengst gaat naar het Inloophuis Kennemerland, een ontmoetingsplek voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten.

 

Het initiatief voor de loop is ruim 30 jaar terug  onder meer genomen door Evert van Ravensberg, regionaal bekend als atleet en wielrenner. Hij overleed afgelopen najaar. Bij de start van  33ste editie zal hij kort worden herdacht.

 

Er zijn fraaie prijzen voor de winnaars van de wedstrijdloop over 15 km en voor degenen die het parcoursrecords op de andere afstanden verbeteren. Maar het startnummer is verder ook een lotnummer, zodat ook de minder snelle lopers kans maken op leuke prijzen als theaterkaartjes en waardebonnen.

 

Er zijn nog startplaatsen vrij en wij nodigen alle lopers uit op gebruik te maken van deze unieke mogelijkheid om uw snelste tijd van 2018 te gaan lopen over het mooiste loopparkoers van Noord-Holland. De 5, 10 en 15 km lopers starten om 11.00 uur. Daar gaat een familyrun vooraf, die start om 10.30 uur.

 

Aanmelden via www.lionsheuvelloop.nl of op 2 April 2018 voor 10.30 in Sporthal Tetterode, Tetterodeweg 15, 2051 EG Overveen.

Geplaatst op
11 maart 2018
Auteur
dickb
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren