Stefan wint zilver op de 60 meter – NSK indoor

Tijdens het NK indoor voor studenten in Apeldoorn heeft Stefan Scholte revanche genomen op zijn 60 meter bij de NK senioren, waar hij in februari 7,22 sec. neerzette. Zijn reactie toen na afloop: “helemaal slecht”… en nu een krappe maand later herpakt hij zich met 7,10 in de serie, 7,08 in de halve finale en daarna 7,09 in de finale. Dit levert hem een mooie zilveren medaille op.

Van harte met deze mooie prestatie!

Daarnaast liep het topteam bestaande uit Job Wiltink, Daan Oppenhuis, Dik de Groot en Stefan Scholte de NSK indoor de Zweedse Estafette gelopen. Deze afstand is nog niet aanwezig op ons clubrecordbord, maar nu wel degelijk toegevoegd. De tijd: 2.11.51 sec. Zie deze pagina.

Geplaatst op
11 maart 2018
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren