Laatste wintertraining op zondag

Simpel gezegd: we sluiten de wintertrainingen af met een laatste zondagochtendtraining. Want de week er na starten we met het nieuwe baanseizoen.

Voor de pupillen:

Op 18 maart wordt er voor de pupillen een spelletjesmiddag georganiseerd ter afsluiting van het winterseizoen. Na de training die tot 11:00 uur zal duren wordt er eerst kort geluncht en daarna zullen de kinderen in groepjes verschillende spellen doen geheel in het thema van Pasen. De spelletjesmiddag zal tussen 12.30 en 13.00 zijn afgelopen.

 

Oproepje aan de ouders: We kunnen voor de spelletjesmiddag wat hulp gebruiken. Zo zijn we opzoek naar ouders die wat willen klaarmaken voor de lunch of willen assisteren bij een spelletje. Mocht je hier interesse in hebben dan kun je mailen naar mirthe.wiltink@avhaarlem.nl

 

Geplaatst op
18 maart 2018
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren