Baltien de Wit bekroond met een lintje!

Onze AV Haarlemmer in hart & nieren, Baltien de Wit is op 27 april verrast met een prachtige bekroning op al haar jaren vrijwilligerswerk en trainerschap. Het Haarlems Dagblad schreef hier de volgende dag zo over: ‘De 66-jarige Baltien de Wit is 38 jaar actief voor Atletiekvereniging Haarlem en haar voorganger Atmodes (de atletiekclub voor vrouwen, die samen is gegaan met AVH red.). Daarnaast valt zij regelmatig in als recreantentrainer, verricht zij kantinediensten, helpt ze bij het organiseren van wedstrijden, is zij ploegleider en bovenal trainer. Baltien de Wit is ook al 10 jaar vrijwilliger bij Stichting Sportsupport Haarlem.

 

Baltien ging jarenlang mee als onze geweldige enthousiaste ploegleider voor het damesteam, staat onder alle omstandigheden met veel plezier te jureren op wedstrijden en inderdaad: ook voor al die uren in de kantine zijn we je heel dankbaar als vereniging!!

Zeer verdiend dit lintje, zeer gegund, en vanuit de club volledig ondersteund! Van harte, Baltien! En hopelijk kunnen we nog vaak op je rekenen.

 

Geplaatst op
27 april 2018
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren