Het winterseizoen nadert einde

Hoewel deze week qua weer anders doet vermoeden met regen en harde wind, gaan we toch echt richting zomerseizoen. Dat betekent vanaf maandag 25 maart de reguliere trainingen op maandag- en donderdagavonden.

Voor pupillen organiseert de Jeugdcommissie op zondag 17 maart de traditionele spelletjestraining van half 10 tot kwart voor 11.

Kijk voor alle trainingstijden in het overzicht Zomertrainingen.

Verandering van trainingsavonden betekent ook een nieuwe kantinebezetting die nodig is om de service te kunnen verlenen aan onze leden door openstelling van de ruimte en mogelijkheid om een kopje koffie te kunnen bestellen. Help jij ons ook een handje door een kantinedienst op je te nemen? We werken met een online inzetrooster zodat je zelf kunt kiezen welke dienst jou uitkomt. Meld je aan bij Marijke.

Geplaatst op
14 maart 2019
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren