Schrijf je in voor de Oefenwedstrijd

AV Haarlem organiseert samen met KAV Holland deze ‘wedstrijd’ op zondag 31 maart en is ideaal om te testen hoe jij er na de winter voor staat. Is je conditie optimaal? Voldoende getraind om mooie prestaties te gaan neerzetten komend baanseizoen? Tijdens deze baanwedstrijd kun je er allemaal achterkomen. Voor kinderen die nooit eerder een wedstrijd deden, is dit ideaal: je kunt het gewoon eens proberen!

‘s Ochtends hebben we een compact programma voor de pupillen. We verwachten dat ouders ons als organisatie een handje helpen in de kantine of op de baan zodat de onderdelen vlot verlopen. Of: de oudere atleten die op tijd zijn. 

‘s Middags kunnen junioren, senioren en masters zelf bepalen op welke onderdelen ze uitkomen. Ideaal toch? En het ET-team zorgt ervoor dat jouw tijden tot op de honderdste kloppen!

Praktisch

Tijdens de wedstrijd is er net als afgelopen jaren een kledingruilbeurs. Hier kun je oude spikes en/of sport(club)kleding aanbieden. Hiermee sponsor je de club en kun je zelf een beetje geld overhouden. Ook kun je goedkoop spikes en kleding op de kop tikken. 
Ook is dit een mooie gelegenheid om clubkleding te kopen/bestellen voor het zomerseizoen.
De ruilbeurs is geopend van 9.00 tot 13.30.

De kledingruilbeurs in 2018.
Warming-up voor pupillen in 2018 o.l.v. KAV-trainer Rik
Geplaatst op
14 maart 2019
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren