Zonnige Haarlemse Pupillencompetitie

Hoewel het weerbericht minder had voorspeld, kregen we heel mooi weer cadeau op zaterdag 18 mei tijdens de tweede Pupillencompetitie bij ons op de baan. De organisatie was in deskundige handen en de dag verliep dan ook weer vlekkeloos, WOC Haarlem: heel erg bedankt! Het rood-wit van onze club kwam sterk in actie vandaag en de meisjes B pupillen mochten dat direct al belonen met een eerste plaats op de estafette 4×40 meter in 27.35 seconden.

Alle uitslagen staan hier: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/28416/48/

Nynke, Juna, Evelien en Jezzie
Het meerkamp-podium met Jezzie op 2 en Evelien op 3.
Lange afstand: Jezzie was de snelste en Nynke werd 3e!
Geplaatst op
18 mei 2019
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren