Babs wint brons op de C Spelen en wordt 2e op de interland

Tijdens de Nationale Kampioenschappen voor C junioren in Amsterdam, in het weekend van 24 & 25 augustus – behaalde Babs de bronzen medaille op het onderdeel 300 meter horden. Haar tijd: 46,12 sec! Een verbetering van haar eigen clubrecord met zes tienden van 46,70 naar deze tijd laag in de 46. Dat levert haar een 4e plaats op de ranglijst landelijk op. En bovendien mocht Babs uitkomen voor het Nederlandse team tijdens de door de Vrienden van de Atletiek georganiseerde interlandwedstrijd met Duitsland, Nord Rhein Westfalen, op zaterdag 31 augustus in Enschede. Op deze wedstrijd werd Babs 2e op de 300 meter horden.

Van harte gefeliciteerd, Babs & zoals je trainer Dick zou zeggen: ‘Ga zo door!’

Geplaatst op
16 september 2019
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren