De baan is al 1 maand dicht, hoe zit het met mijn contributie?

Na 1 maand in lockdown kijken we allemaal reikhalzend uit naar het moment dat we weer kunnen trainen op de baan, en aan wedstrijden deelnemen. Uiteraard zijn er ook enkele vragen binnen gekomen betreffende de contributie en eventuele teruggave. Vooralsnog volgt het bestuur het advies van NOC*NSF (zie FAQ), dat leden van verenigingen contributie voor het hele jaar verschuldigd zijn, en dat van teruggave pas sprake kan zijn als de clubstatuten daarin voorzien. Mocht de lockdown langer duren dan voorzien, dan zal het bestuur zich hier weer over buigen. Uiteraard kunnen alle leden en ouders van jeugdleden contact opnemen met de penningmeester (john.komen [at] avhaarlem.nl) voor uitstel van betaling of gespreide betaling. Als de lockdown achter de rug is, we enig inzicht hebben in de financiele consequenties, en er een financieel overschot ontstaat, stelt het bestuur voor deze te besteden aan de festiviteiten rond AV Haarlem’s 100-jarig jubileum.

Geplaatst op
16 april 2020
Auteur
John Komen
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren