Hervatting jeugdtrainingen

Gezien de versoepelde maatregelen van het NOC*NSF geeft AV Haarlem een nieuwe update:

De trainingen voor jeugd t/m 18 jaar worden hervat per donderdag 30 april.

En daar zijn de trainers heel blij mee! Om alle jeugdleden die gemist werden weer te zien en ze in het zweet te laten werken…

En yes! Je hebt leuke invulling van je meivakantie in het vooruitzicht!

Beste leden,
Hoe gaat het met jullie? Wij als bestuur & trainers hopen dat jullie in goede gezondheid verkeren. En we missen de atletiekbaan met onze leden, dus we zijn blij met het nieuws dat er voorzichtig weer getraind mag gaan worden door jeugdleden. Met het ontvangen protocol van de Atletiekunie in de hand is er een plan gemaakt.

 1. Trainingstijden & groepen:
  Trainingsavonden zijn alleen de maandag- en donderdagavond. Startend vanaf 30 april!
  Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van je training, liefst gewoon precies getimed om 18:00 of 19:15. Parkeer je fiets en zoek direct jouw trainer op. Neem je eigen bidon mee zoals je gewend was. De bekende trainers zullen zoveel mogelijk de trainingen blijven verzorgen.

18:00 – 19:00 uur de pupillen, verdeeld over 4 groepen; zodat de groepen klein blijven.
19:00 – 19:15 uur tijd voor de trainers om materialen schoon te maken en hiermee voorkomen we dat pupillen tegelijkertijd worden opgehaald met de aankomst van junioren.
19:15 – 20:30 uur de junioren t/m 18 jaar, ook verdeeld over kleinere groepen dan gebruikelijk omdat onderling 1,5 meter afstand moet worden gehouden.

Wil je een vriend of vriendin laten kennismaken met atletiek? Leuk! En die mag gewoon 2x gratis meetrainen, zolang de maximale groepsgrootte van 15 atleten niet bereikt wordt. (En dan gaan onze eigen leden even voor, sorry.)

 1. Ouders:
  Bij het wegbrengen en ophalen mogen ouders het sportpark niet betreden en tijdens de training mag je dus niet blijven kijken. Wanneer je kind zelfstandig genoeg is om naar de atletiekbaan te komen, laat hem of haar dit dan doen.
 2. Hygiëne:
  Het advies van de Atletiekunie is om vooraf thuis je handen grondig te wassen, doe dit! We zetten ook desinfecterende handgel neer. Maak hier alsjeblieft gebruik van om samen risico op verspreiding van het virus te verkleinen.
 3. Gezondheid:
  Voel je je niet fit genoeg omdat je Corona-gerelateerde klachten hebt: blijf dan thuis! De trainer mag beslissen om jou of jouw kind naar huis te sturen bij twijfel.
 4. Ons jubileumjaar:
  Helaas is de feestvreugde wat minder momenteel. Maar om ons er aan te herinneren dat 100 jaar heel bijzonder is en het verbindend werkt: trek je clubkleding of jubileumkleding aan naar de training 😉

Mocht iemand zich afvragen of de kantine dan wel open is? Of het krachthonk? Nou nee, zeker niet. Je kunt wel naar het toilet in de gang van de kantine, als het echt hoognodig is.

En helaas… helaas… maar we kunnen niet anders dan onze oudere leden vanaf 19 jaar te verplichten voorlopig thuis te blijven. Inspireer elkaar via de app met trainingen of volg de schema’s van Ruud die op onze site staan.

Bron & voor meer informatie: Sportprotocol NOC*NSF & die van de Atletiekunie.

Fijn weekend toegewenst! Namens het bestuur & trainers,
Voorzitter Marijke & Trainerscoördinator Dik
Vragen? John.Komen@avhaarlem.nl

Geplaatst op
24 april 2020
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren