Oefenwedstrijd 2 – zaterdag 17 april

Aanstaande zaterdag 17 april wordt de tweede oefenwedstrijd georganiseerd door de Wedstrijd Organisatie Commissie, WOC.  Noteer ook alvast de datum van zaterdag 8 mei, de opzet en het programma van deze derde oefenwedstrijd zullen we spoedig bekend maken. 

Vanwege de geldende Corona maatregelen mogen we de komende onderlinge oefenwedstrijd uitsluitend houden voor atleten van de eigen vereniging. De WOC organiseert daarom voor AV Haarlem op zaterdag 17 april van 13:30 – 17:00  een middag oefenwedstrijd. Deelname is alleen voor leden tot en met 26 jaar. Inschrijfgeld wordt niet gevraagd.Inschrijven zal gaan via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/35140/ 

Helaas mag er geen publiek het complex  (binnen de hekken) aanwezig zijn. Ouders kunnen zich bij inschrijving wel opgeven als jurylid. Ook zijn de kantine en kleedkamers nog gesloten.

Nota Bene: De Corona basisregels zijn nog steeds van kracht! Daarom het dringende verzoek om deze regels na te leven.

Geplaatst op
13 april 2021
Auteur
Niels Dequeker
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren