Oefenwedstrijd 3 – zaterdag 8 mei

Beste AV Haarlemmers,

Afgelopen zaterdag 17 april hebben we een succesvolle tweede AV Haarlem oefenwedstrijd gehouden op onze baan. Bijna 70 Pupillen, Junioren en Senioren tot en met 26 jaar hebben weer enthousiast meegedaan.

De Wedstrijd Organisatie Commissie heeft besloten om op zaterdag 8 mei opnieuw een AV Haarlem oefenwedstrijd te organiseren, maar nu ’s ochtends van 09:30 -13:00 uur.

Op veler verzoek zullen we voor de Junioren en Senioren de horden sprintnummers en discuswerpen op het programma zetten. Kijk op www.atletiek.nu/wedstrijd/main/35397/ voor meer informatie over de onderdelen en het tijdschema. Graag tot 8 mei.

Met vriendelijke groet,
Wedstrijd Organisatie Commissie Haarlem

Geplaatst op
19 april 2021
Auteur
Niels Dequeker
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren