NK indoor 2022 met zilver voor Jurgen Wielart

Het afgelopen weekend, 26 en 27 februari, vond het NK indoor plaats. Van av Haarlem gaven Femke Nuijten, Rosanna Tatti en Jurgen Wielart acte de presence.

Femke Nuijten en Rosanna Tatti liepen een 60 meter. Femke bereikte de finale en werd 7e in een tijd van 7,7 sec. In de halve finale liep zij 7,67 seconden, hetgeen een nieuw clubrecord is!! Rosanna kwam tot een fraaie 8,14 sec.

Bij de heren liep Jurgen de 800 meter. In de serie werd hij uitgekiend 4e en in de finale bereikte hij de zilveren positie met een tijd van 1,50.25. Het was een zeer close finish zoals te zien is op de foto’s hieronder. Plus een foto van Jurgen en zijn ouders.

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/36348/48/

Geplaatst op
28 februari 2022
Auteur
dickb
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren