Aan de wandel met SportSupport en AV Haarlem: Nationale Diabetes Challenge 2022

SportSupport organiseert, in samenwerking met AV Haarlem en een reeks partners, iedere woensdag  vanaf 18 mei 2022, 20 weken lang wandelen voor inwoners van Haarlem met diabetes 1 of 2 , prediabeten, COPD, obesitas, etalagebenen etc. Doel is conditieverbetering en vooral plezier krijgen in wandelen. In het begin zal er worden gekeken wat een ieder zijn/haar conditie en tempo van wandelen is. Men moet zelfstandig kunnen wandelen.  Er wordt gewandeld onder begeleiding van een wandeltrainer en professionals uit de zorg, ook is er aandacht voor gezonde voeding. We starten iedere woensdag om 19.00 tot 20.00 uur vanaf atletiekvereniging AV Haarlem, Jaap Edenlaan 4, Pim Mulier sportpark. Kosten: 20 euro (1 euro per keer), Haarlem Pashouders gratis. Voor dit bedrag krijgt u een nulmeting vooraf en achteraf , begeleiding tijdens de wandelingen, informatie over wandelen voorlichtingsavond gezonde voeding en natuurlijk een bak gezelligheid!


Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte gehouden blijven mail dan naar: Lgrooff@sportsupport.nl of bel tel : 023-3037238.

Geplaatst op
26 april 2022
Auteur
John Komen
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren