Gratis voor AV Haarlemmers: Mooie Nel cross, 12 februari 2023

Op zondag 12 februari organiseren Loopgroep03 en AV Haarlem de leukste cross van Haarlem op en rond het Schoteroog. Voor deze cross is de deelname gratis voor AV Haarlem leden! Voor jeugdleden: geef je op via je trainer of stuur een bericht naar john.komen[at]avhaarlem.nl (vermeld je naam, adres, geb.datum, m/v). Voor senioren en masters: stuur een bericht naar a.tol[at]archol.nl (vermeld naam, adres, geb.datum, m/v). De Mooie Nel cross  is een leuke en uitdagende hardloopcross om en op de heuvel bij het Schoteroog in Haarlem Noord. Gras, verharde paden, zand, bochten, klimmen en dalen zijn de kenmerken van deze cross. Geniet bovenop de heuvel van een prachtig uitzicht over Haarlem en omgeving. Zie ook de praktische informatie hieronder:

Geplaatst op
6 januari 2023
Auteur
John Komen
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren