Aankondiging renovatie atletiekbaan

In de zomer van 2023 zal SRO onze atletiekbaan op het Pim Mulier sportpark compleet gaan renoveren. Het terrein zal flink op de schop worden genomen, onder andere voor het herstellen van de asfaltlaag  onder de atletiekbaan, het vervangen van de gehele drainage onder het terrein en uiteindelijk het aanbrengen van een nieuwe toplaag met een up to date belijning en een nieuwe grasmat.

Afgelopen maanden is er door SRO met KAV Holland en AV Haarlem overlegd over de wensen die de verenigingen hebben. Op onze wensenlijst staat onder andere:

In januari 2023 moet er een Definitief Ontwerp gereed zijn, op basis waarvan ook het budgettaire plaatje ingevuld zal worden. Daarna volgt dit voorjaar de aanbestedingsprocedure.  De renovatie werkzaamheden zullen mogelijk al in juni 2023 starten. Dit betekent dat we als verenigingen in de zomer periode de atletiekbaan niet kunnen gebruiken. Alternatieve locaties voor onze trainingen en eventueel ook baanwedstrijden zullen in overleg met SRO gezocht gaan worden.

Het bestuur zal jullie komend voorjaar regelmatig op de hoogte houden van de voortgang met betrekking tot de renovatie van de atletiekbaan.

Geplaatst op
18 januari 2023
Auteur
John Komen
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren