Zeer succesvolle Mooie Nel Cross met veel AV Haarlem atleten

https://uitslagen.nl/uitslag?id=2023021250715

Zondag 12 februari was het dan zo ver: de Mooie Nel Cross georganiseerd door AV Haarlem in samenwerking met Loopgroep03. De laatste cross in het RunX circuit, en zeker niet de minste. Er deden liefst 7 van onze pupillen en 7 junioren mee. Dat willen we vaker zien! Victor haalde bij de pupillen een prima 3e plaats en zijn moeder Maurine greep de 2e plek in de categorie V35. Gefeliciteerd! Maar da’s nog niet alles: Sabine eindigde als 2e bij de V45; Daan ook 2e bij de M senioren; en, als klap op de vuurpijl, Marco Bijtenhoorn snelde naar de 1 plaats bij de M55. Al met al een zeer succesvolle wedstrijd op een fraaie lokatie. De complete uitslagen zijn te bekijken via bovenstaande link.

Geplaatst op
15 februari 2023
Auteur
John Komen
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren