Lekker crossen met het RunX cross circuit

Herfstdipje? Welnee, want het cross seizoen 2023-2024 gaat van start! De aftrap vindt plaats op 5 november met de KAV Holland cross (gratis voor onze pupillen en junioren!) en zelf organiseren we in samenwerking met Loopgroep03 de Mooie Nel cross (11 februari). Het volledige cross schema vind je hier.

Traditiegetrouw start het RunX Cross Circuit op zondag 5 november op Wheelerplanet te Spaarndam gevolgd door:

Cross-/Trail clinic op 21 oktober

Om zo beslagen mogelijk te ijs te komen, organiseert RunX Haarlem voorafgaand aan het Cross Circuit een Cross/Trail Clinic op zaterdag 21 oktober (10.30-11.30) op Schoteroog/Mooie Nel. Hierbij kan je ook diverse cross/trail-schoenen van Saucony testen. Deelname is gratis, maar je dient wel vooraf in te schrijven via info@runxhaarlem.nl (uiterlijk 18 oktober!). Geef dan wel je naam, e-mail en 06-nr door.

Geplaatst op
10 oktober 2023
Auteur
John Komen
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren