19 november 2023: “Klein” Rondje Haarlem, estafette voor jong en oud

Op zondag 19 november wordt  ‘het kleine rondje Haarlem’ estafette gehouden. Het is een estafette waarbij gezelligheid voorop staat. Een team bestaat uit 4 atleten. Het team worden samengesteld uit atleten die verschillende niveaus. Het is de bedoeling dat de teams gelijkwaardig zijn.

Winnen is bijzaak. Het is geen wedstrijd!

De etappes starten op de atletiekbaan en gaan dan naar het befaamde Kopje van Bloemendaal. De route is duidelijk aangegeven met pijlen op de grond. Ook fietst er altijd iemand mee die de route aangeeft en het verkeer in de gaten houdt. De lengte van de route is ongeveer 7km.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Na afloop is er nog een kleine afterparty. Iedereen neemt zelf zijn eten en drinken mee. Info en inschrijven bij Frank Peeters: frankwpeeters[at]gmail.com

Geplaatst op
27 oktober 2023
Auteur
John Komen
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren