UPDATE: DE HELLINGBAAN IS NOG NIET AF

In tegenstelling tot het vorige nieuwsbericht over de hellingbaan, is het helaas nog niet tot een afronding gekomen. Vorige week is de herfst ingetreden en is het door de vele regenval niet mogelijk geweest om de laatste twee kunststof toplagen aan te brengen. De afgewaaide blaadjes vormen nu een natuurlijke toplaag.

Alle spullen zijn inmiddels wel aanwezig. Het wachten is dus op droog weer. Hopelijk kijken we niet lang meer tegen de bouwhekken aan.

Hierbij nogmaals de oproep uit het vorige nieuwsbericht.

We zijn nog op zoek naar een container transporteur die met een 20ft container vrachtwagen met kraan het transport van de Waarderpolder naar onze baan en de plaatsing van de container kan uitvoeren. Mochten jullie een container transporteur kennen, dan horen we dat graag,

Geplaatst op
24 oktober 2023
Auteur
dickb
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren