De droom van Koen

Koen is lid van Holland. Het volgende bericht zal komen van junior Max van Haarlem.

Hallo, Ik ben Koen Federer. 15 jaar oud en eerstejaars onder-18 bij K.A.V Holland. Mijn onderdeel is voornamelijk de meerkamp met een lichte voorkeur voor de werp- en langere loop- onderdelen. Ik ben vanaf de C-pupillen lid, dus dit is mijn achtste jaar atletiek. Ik ben lid van de Klankbordgroep

Ik kijk over het algemeen heel positief naar een fusie. Ik ben zo voor als het maar zijn kan. Ik vind namelijk dat we als Haarlem zijnde moeten kunnen inzien dat we geen 2 hele clubs vol krijgen. Daarom is een fusie belangrijk om Haarlem weer als een atletiekstad op de kaart te zetten.

Ook merk ik in mijn eigen groep dat op competities vaak het enige wat ons van een andere club maakt, ons tenue is, en dat we verder sociaal gezien al gefuseerd zijn. Haarlem juicht voor KAV Holland en andersom.

Als laatste zijn we nu bij de competities beiden met halve ploegen bezig en dit is voor atleten zoals ik soms enigszins cru als je ziet dat op dezelfde baan de atleten rondlopen die je nèt nog nodig hebt om je competitieteam vol te maken.

Daarom ben ik voor een fusie.

De voordelen zijn naar mijn idee:

– volle competitieploegen

– hoe meer zielen, meer vreugd

– gevarieerder en meer trainingsaanbod (voor iedereen!)

– Haarlem op de kaart als atletiekstad

– meer atletiek in Haarlem

Waar ik van droom voor de nieuwe vereniging is een competitieploeg waarmee we tegen de top van de nederlandse atletiek kunnen presteren en zelfs misschien een kans kunnen maken op de nationale competitiefinale bij de U18/U20 met een complete ploeg.

Geplaatst op
22 november 2023
Auteur
dickb
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren