Kleine rondje Haarlem estafette 2023

Gestart tijdens de Corona crisis was het op zondag 19 november alweer de vierde editie van de Estafette. Het weer was fantastisch, de deelnemers enthousiast en zeer gemotiveerd en een mix van KAV Holland lopers en AVHaarlemmers stonden aan de start. Het startschot werd gegeven door Ruud Wielart.

De deelnemers starten met een rondje op de baan, liepen een rondje van 7 kilometer over het Kopje van Bloemendaal en afsluitend nog één extra rondje over de atletiekbaan. Dat laatste rondje liepen iedereen met een handicap, deze keer waren alle kerstballen van “de Schalm” verzameld en dienden de lopers minimaal 10 kerstballen in de hand mee te nemen naar de finish.Liet je een bal vallen dan kostte dit tijd, maar nam je meer ballen mee, dan kreeg je een mooie bonus (30 seconden per bal).

Ondanks dat het geen wedstrijd is, heeft uiteindelijk toch een team gewonnen.Het team kreeg een mooie wisselbeker, die bij de eveneens bij kringloop was aangeschaft.

Daarna hebben we met z’n allen nog even geborreld en nabeschouwd.

Conclusie: Het was weer een legendarische editie, met een mooie mix van passie voor hardlopen, teamspirit en gezelligheid.

Frank Peeters

De beklimming van het kopje

Wachten op de laatste deelnemer.

Geplaatst op
22 november 2023
Auteur
dickb
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren