Lions Heuvelloop, 2e paasdag, 1 april 2024

Op 2e Paasdag 1 april wordt voor de 37ste keer weer de Lionsloop gehouden. Traditioneel weer 1, 2 of 3 maal over het kopje van Bloemendaal en voor de kinderen (en ouders) is er de 2 km family-run. AV Haarlem is al jaren partner van de Lionsclub Zuid-Kennemerland en natuurlijk gaat de opbrengst weer naar een paar goede doelen in de regio. We nodigen alle leden van AV Haarlem en KAV Holland uit om deel te nemen. Dat kan voor half geld, de kortingscode hiervoor is AvH102.

Inschrijven kan via de website www.lionsheuvelloop.nl

En we zoeken natuurlijk altijd vrijwilligers. Wil je helpen EN lopen? Dat kan ook. Je loopt dan gratis. Melden bij bert.boesten@avhaarlem.nl

Geplaatst op
24 januari 2024
Auteur
John Komen
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren