Uitnodiging Jurycursus

Speciaal voor de vrijwilligers die nog geen officieel jurydiploma hebben organiseren we samen met AV Suomi een jurycursus algemeen. Bij deze cursus leer je de regels van de verschillende onderdelen en krijg je ook praktische tips over hoe je samen met je mede-juryleden een wedstrijd tot een goed einde brengt. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten en een aantal online opdrachten. Als je die opdracht netjes uitwerkt dan ben je aan het eind een officieel gediplomeerd jurylid! De bijeenkomsten zijn op

Meld je aan!

Aanmelden voor de jurycursus kan via de volgende website van de AtletiekUnie: https://www.atletiekunie.nl/agenda/25596-opleiding-jurylid-algemeen/

Officiële juryleden zijn erg belangrijk voor een atletiekvereniging. Want voor ieder KAV Holland of AV Haarlem team dat aan een competitiewedstrijd wil deelnemen is er ook een officieel jurylid nodig. En daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk een dagje buiten actief te zijn en atleten een mooie wedstrijd te laten beleven  Mocht je nog vragen over de cursus hebben, stel ze dan vooral aan onze jurycoördinator Viktor Beelen of stuur een e-mail naar wochaarlem@gmail.com

Geplaatst op
11 februari 2024
Auteur
ViktorBeelen
Categorieën
Labels
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren