Zaterdag 23 maart 2024: Openingswedstrijd (gratis deelname!)

Zaterdag 23 maart is de gezamenlijke openingswedstrijd van KAV Holland, AV Haarlem en AV Suomi. Dit is de laatste wedstrijd voordat de renovatie van de atletiekbaan begint en is dus voorlopig ook de laatste wedstrijd in Haarlem.

N.B. De keuring van onze atletiekbaan is al verlopen dus resultaten behaald op deze wedstrijd kunnen niet gebruikt worden voor de inschrijving bij andere wedstrijden.

Deze ‘wedstrijd’ is ideaal om te testen hoe jij er na de winter voor staat. Is je conditie optimaal? Voldoende getraind om mooie prestaties te gaan neerzetten komend baanseizoen? Tijdens deze baanwedstrijd kun je er allemaal achter komen. Voor kinderen die nooit eerder een wedstrijd deden, is dit ideaal: je kunt het gewoon eens proberen!

‘s Ochtends hebben we een compact programma voor de pupillen. We verwachten dat ouders ons als organisatie een handje helpen in de kantine of op de baan zodat de onderdelen vlot verlopen.
Ook oudere atleten vragen we om ‘s ochtends mee te helpen.

‘s Middags kunnen junioren, senioren en masters zelf bepalen op welke onderdelen ze uitkomen. Ideaal toch? En ons eigen ET-team zorgt ervoor dat jouw tijden tot op de honderdste kloppen!

Even praktisch:

Neem vooral je goede humeur mee, dan belooft het een mooie atletiekdag te worden!

Geplaatst op
21 februari 2024
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren