Lid worden?

[sidebar]Trainen

Schema zomertrainingen

Schema wintertrainingen

Groepsindeling

Contributie

Inschrijfformulier

Lid worden?

Heb je er zin in om op atletiek te gaan, maar wil je eerst kijken wat er in een training gedaan wordt? Kom dan eens vrijblijvend een training meemaken. Lees meer…

[/sidebar]

Heb je er zin in om op atletiek te gaan, maar wil je eerst kijken wat er in een training gedaan wordt? Kom dan eens vrijblijvend een training meemaken.

Zoek eerst uit in welke categorie je valt en eventueel met welke groep je mee wilt doen. Kijk daarna hiernaast wanneer die groep traint.
Kom dan op dat tijdstip en in je sportkleren naar de atletiekbaan in het Pim Mulier sportpark. Als je daar naar de trainer van die groep vraagt, kun je direct meedoen.

Voor alle overige vragen over het lidmaatschap kun je contact opnemen met Emiel Out of via het contactformulier.

De trainingen worden aan verschillende groepen gegeven, gebaseerd op de leeftijd van de atleet of atlete. Bij de senioren zijn er nog gespecialiseerde trainingsgroepen voor aparte onderdelen.

Er zijn twee verschillende trainingsperioden, de zomer- en de wintertraining. De zomertraining loopt van april tot en met september, gelijk met het baanseizoen. Dat sluiten we af met de clubkampioenschappen. Daarna volgt er een paar weken rust, en volgt de wintertraining die tot april duurt.

Heb je interesse om eens een keer mee te doen, of om te kijken hoe het op zo’n training toegaat kom dan gerust eens langs. Als je na een paar keer proefdraaien besluit om lid te worden, dan moet je je aanmelden.

Om lid te worden van AV Haarlem moet je contributie betalen. De hoogte van de contributie hangt af van de categorie waarvan je lid wilt worden. Daarnaast is het voor sommige categorieën belangrijk om te weten of je aan wedstrijden mee wilt doen of niet.

Kun je niet wachten? Download dan nu het inschrijfformulier.

Annuleren