Wedstrijden

Wedstrijdatletiek

Atletiek is leuk om te trainen, nog leuker is het om je te meten met leeftijdsgenoten tijdens wedstrijden. AV Haarlem stimuleert wedstrijddeelname, maar het is niet altijd verplicht om deel te nemen. Tijdens het outdoorseizoen van april t/m september, begin oktober zijn er competitiewedstrijden waar je in teamverband voor de vereniging punten verdient. De trainers maken per team een verdeling van de onderdelen. Iedere atleet zet zich in op 2 of 3 onderdelen en scoort op die manier punten. Zo is er de Pupillencompetitie, de competitie voor CD junioren, de B-competitie, de A-competitie en de seniorencompetitie. Uiteraard zijn er tal van individuele wedstrijden waar je ofwel een meerkamp doet, of – hoe ouder je wordt; zelf kiest welke onderdelen je doet.

We publiceren zoveel mogelijk op deze site of via Facebook de overzichten per kwartaal van wedstrijden in de omgeving. Inschrijving loopt via Karin Nilsson. We streven er zoveel mogelijk naar om naar deze aangewezen (competitie)wedstrijden ook een trainer mee te laten gaan. Je kunt ook zelf de wedstrijdkalender raadplegen of kijken naar aangemelde wedstrijden via www.atletiek.nu

Voor C/D junioren die kiezen voor specialisatietraining zoals de meerkamptraining van Rob, of de hordentraining van Dick – is wedstrijddeelname aan de competitie wel verplicht.

Tijdens het indoorseizoen van oktober t/m maart zijn er binnen in sporthallen ook wedstrijden, maar dit zijn er relatief minder. Zeker niet minder leuk, maar er zijn nu eenmaal minder beschikbare locaties. Atletiek is toch meer een zomersport wat dat betreft.

Atleten van AV Haarlem die mee willen doen aan een wedstrijd, kunnen een e-mail sturen naar de wedstrijdsecretaris, Karin Nilsson. Let hierbij op dat de inschrijving op tijd plaats vindt. Karin Nilsson (konst-nilsson@hotmail.com)

 

Overzicht wedstrijden 2017:

Datum Wedstrijd

  April 2017

zo 02 Uitslagen beschikbaar
za 08 Uitslagen beschikbaar

  Mei 2017

zo 07 Inschrijving open
vr 19 Inschrijving open
za 27 Inschrijving open

 

Wedstrijden voor pupillen en junioren in 2016/2017

CD junioren. Klik op de volgende link: 

https://avhaarlem.nl/?p=7055

http://avhaarlem.nl/2016/10/10/wedstrijden-november-december-2016-cd-jun/

 Pupillen. Klik op de volgende link:

https://avhaarlem.nl/2017/02/15/wedstrijden-januari-maart-2017-pupillen/

http://avhaarlem.nl/2016/10/10/wedstrijden-november-december-2016-pupillen/

 

 

 


Annuleren