Wedstrijden

Wedstrijden in Haarlem

Wedstrijden in Haarlem (via www.atletiek.nu)

Wedstrijdatletiek

Atletiek is leuk om te trainen, nog leuker is het om je te meten met leeftijdsgenoten tijdens wedstrijden. AV Haarlem stimuleert wedstrijddeelname, maar het is niet altijd verplicht om deel te nemen. Tijdens het outdoorseizoen van april t/m september, begin oktober zijn er competitiewedstrijden waar je in teamverband voor de vereniging punten verdient. De trainers maken per team een verdeling van de onderdelen. Iedere atleet zet zich in op 2 of 3 onderdelen en scoort op die manier punten. Zo is er de Pupillencompetitie, de competitie voor CD junioren, de B-competitie, de A-competitie en de seniorencompetitie. Uiteraard zijn er tal van individuele wedstrijden waar je ofwel een meerkamp doet, of – hoe ouder je wordt; zelf kiest welke onderdelen je doet.

We publiceren zoveel mogelijk op deze site of via Facebook de overzichten per kwartaal van wedstrijden in de omgeving. Inschrijving loopt via Karin Nilsson. We streven er zoveel mogelijk naar om naar deze aangewezen (competitie)wedstrijden ook een trainer mee te laten gaan. Je kunt ook zelf de wedstrijdkalender raadplegen of kijken naar aangemelde wedstrijden via www.atletiek.nu

Voor C/D junioren die kiezen voor specialisatietraining zoals de meerkamptraining van Rob, of de hordentraining van Dick – is wedstrijddeelname aan de competitie wel verplicht.

Tijdens het indoorseizoen van oktober t/m maart zijn er binnen in sporthallen ook wedstrijden, maar dit zijn er relatief minder. Zeker niet minder leuk, maar er zijn nu eenmaal minder beschikbare locaties. Atletiek is toch meer een zomersport wat dat betreft.

Atleten van AV Haarlem die mee willen doen aan een wedstrijd, kunnen een e-mail sturen naar de wedstrijdsecretaris, Karin Nilsson. Let hierbij op dat de inschrijving op tijd plaatsvindt. Of je schrijft natuurlijk zelf in 🙂

 

Wedstrijden

Annuleren