Jurgen scherpt zijn 800 meter aan tot 1:48,08!!


Tijdens de ‘Meeting voor Mon’ in Leuven, België, liep Jurgen Wielart op een gloednieuwe atletiekbaan naar een prachtig nieuw persoonlijk record op de 800 meter.

Jurgen liet in een internationaal deelnemersveld 3 Zweden, 2 Duitsers, een Tunesiër en een Noor achter zich. Hij finishte als tweede achter de Canadees Anthony Romaniw die de winst pakte met een tijd van 1:47,34. Het werd 1:48,08 voor Jurgen – waarbij hij zijn persoonlijk record met maar liefst 8 tienden verbeterde. Dit jaar liep hij op 25 mei in Vught naar 1:48,89. Een knappe prestatie, want misschien kan het nog wel harder? Onder de 1:48? Het seizoen nadert tenslotte zijn einde. We vragen het hem binnenkort op de training…

Bovenal zijn we als AV Haarlem natuurlijk erg trots op hem en feliciteren hem van harte met deze mooie prestatie!

Link naar de clubrecords mannen outdoor

Link naar de historie van de clubrecords

Geplaatst op
20 augustus 2017
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren