Uitje pupillen naar Linnaeushof op 1 september

Uitnodiging voor alle pupillen:

Ga je ook gezellig mee naar Linnaeushof?

AV Haarlem heeft een mooie traditie vanuit de jeugdcommissie en die zetten we graag voort: gezellig gaan we ieder jaar samen naar Europa’s grootste speeltuin. Met als reden dat we naast de reguliere trainingen leuke activiteiten willen organiseren. Vandaar dat jullie allemaal uitgenodigd zijn voor een dagje naar Linnaeushof. Ga je ook mee?

Wanneer?                  Zaterdag 1 september

Hoe laat?                    10:00 – 15:00 uur

Zelf brengen:       Vraag of je ouders je willen brengen, of spreek af met anderen zodat we om 10:00 uur kunnen verzamelen voor de ingang van Linnaeushof. Dan gaan we gezamenlijk naar binnen en leggen al onze spullen bij elkaar op een goede verzamelplaats. Deze plek wordt de hele dag bemand, maar neem niet al te waardevolle spullen mee – die heb je ook niet nodig.

Zelf ophalen:        Om 14:45 verzamelen we weer en lopen we met z’n allen naar de uitgang zodat iedereen om 15:00 klaarstaat om opgehaald te worden of met iemand anders mee te fietsen/rijden – spreek dit zelf af.

Kosten?                     7,50 euro per kind

Wanneer we vooraf als groep vanaf 20 personen de tickets bestellen, is dat goedkoper, maar we rekenen er dan wel op dat je komt. Daarom vragen we een kleine bijdrage zodat we zeker zijn.

Begeleiding?              Marijke vanuit de jeugdcommissie en de Pupillentrainers (Mirthe in ieder geval)

Eten en drinken?      We lunchen gezamenlijk met lekkere frietjes & fris tussen de middag; dat is dus inclusief geregeld. Heb je een speciaal dieet of allergie, overleg even met je trainer.

Niet vergeten?          Je zwemspullen & zonnebrand! Er is daar ook een grote waterspeeltuin.

Inschrijven?             Geef je op bij 1 van de trainers

Geplaatst op
1 september 2018
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren