AV Haarlem

Onze club is een betrekkelijk kleine atletiekvereniging (circa 250 leden) met een goede sfeer, gezellige trainingsgroepen en natuurlijk goede trainers. We richten ons meer op baanatletiek dan wegatletiek. We kennen hierin een lange historie met vele kampioenen.
Zowel kinderen, tieners, volwassenen als ‘jonge ouderen’ zijn van harte welkom om te komen trainen. Afhankelijk van leeftijd, niveau en motivatie wordt een programma aangeboden dat is gericht op spelend sporten, prestatieverbetering of op conditiebehoud en -herstel.

Deelname aan wedstrijden is niet verplicht, maar wordt wel gestimuleerd. Teams van onze club doen mee in de diverse competities, en we organiseren regelmatig wedstrijden op de atletiekbaan samen met de andere Haarlemse atletiekvereniging KAV Holland of daarbuiten zoals de Lions Heuvelloop.

Wat de organisatie betreft geldt bij ons: “de club, dat ben je zelf”.

Van leden en de ouders van de jeugd wordt daarom verwacht dat we er samen aan werken. Bijvoorbeeld door te helpen bij wedstrijden als jurylid of in de kantine te staan.

Onze vraag aan nieuwe leden is: welke kwaliteiten bezit je en voor welke activiteiten kunnen we in de toekomst een beroep op jou doen?

AV Haarlem

Annuleren