De Wissel

De Digitale Wissel

De Wissel is het clubblad van de vereniging. Deze naam bestaat sinds 1945. Een aantal jaar geleden is hiermee gestopt omwille van de intensieve tijdsinvestering. Tegenwoordig krijg je als lid het nieuws van de club via een nieuwsbrief per e-mail. Nieuwe leden krijgen bij hun aanmelding automatisch een nieuwsbrief. Maar je kunt jezelf ook aanmelden via onze homepage, in de linkerbalk zie je een invulveld staan. Hier kun je je e-mailadres invoeren.

De nieuwsbrief verschijnt onregelmatig. Contactpersoon voor de nieuwsbrief is Dick Bais. Voor actuele updates en nieuwtjes kun je het beste kijken op onze Facebookpagina.

Historische edities

Leo van der Veer heeft een archiefproject gemaakt van het digitaliseren van alle papieren clubbladen. Een hele klus, maar in de komende periode zullen deze PDF-bestanden op onze website worden geplaatst. Een mooi kijkje in de historie en prachtige verhalen van atleten door de jaren heen. Met trots presenteert de vereniging de allereerste uitgave uit 1945. Toen heette de vereniging nog HAV – Haarlemse Atletiek Vereniging. Ga met je muis linksonder over het beeld en er verschijnen pijltjes om te navigeren door het document.

1945-1

AV Haarlem

Annuleren